Психолого-педагогічні особливості виховання самостійності у дітей старшого дошкільного віку в колі сім’ї - Магдисюк, Людмила Іванівна; Ковальчук, Людмила Іванівна; Дурманенко, Оксана Леонідівна (Wydawca : Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2020)
ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИХОВАННЯ САМОСТІЙНОСТІ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В КОЛІ СІМ’Ї
Keywords: Ключові слова: сім’я, самостійність, виховання, формування, моральні цінності. Key words: family, independence, education, formation, moral values.