Соціальне партнерство в корпоративному управлінні - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2006)
В статті розглянуто механізм соціального партнерства, визначено пріоритетні напрямки його вдосконалення на найближчу перспективу.
Keywords: соціальне парнерство; social partnership