Методичні вказівки до виконання курсової роботи з менеджменту організацій - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Викладено завдання, зміст, структуру, змістовне наповнення основних частин курсової роботи, вимоги до оформлення та захисту. Рекомендовано здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 Менеджмент освітньо професійної програми Менеджмент денної та заочної форм навчання.
Keywords: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з менеджменту організацій; 65.012.32