Обліково-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємства: конспект лекцій - Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У виданні узагальнено теоретико-методичні аспекти і практичні інструменти обліково-аналітичного забезпечення економічної безпеки підприємства. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування». Конспект лекцій може буде корисним для студентів інших освітньо-професійних програм.
Keywords: безпека підприємства; обліково-аналітичне забезпечення; обліково-аналітична діяльність; обліково-аналітична інформація; 334.72-049.5:657(07)