Professional English for Biologists. Part II = Англійська мова для студентів-біологів - Гончар, Катерина Леонідівна; Книш, Тетяна Валентинівна; Троцюк, Аїда Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Навчально-методичний посібник «Professional English for Biologists. Part II» укладений відповідно до вимог робочих навчальних програм курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів III – IV курсів факультету біології та лісового господарства. Книга складається з чотирьох змістових модулів. Кожний модуль включає тексти фахового орієнтування та комплекс вправ лексико-граматичного характеру на закріплення фахової лексики. Призначений для студентів спеціальностей «Біологія», «Лабораторна діагностика», «Середня освіта. Біологія», «Середня освіта. Біологія, природознавство, здоров’я людини», «Середня освіта. Природничі науки» різних форм навчання, а також для науковців-біологів, які прагнуть поліпшити знання англійської мови за фахом.
Keywords: 811.111’271(072)