Територіальна організація продуктивних сил - Маковецька, Лариса Олексіївна; Makovetska, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У навчально-методичному комплексі дисципліни подано робочу програму навчальної дисципліни, яка містить опис і структуру навчальної дисципліни, тематику лекційних, семінарських, практичних та самостійних занять, індивідуальної науково-дослідної роботи, питання для підсумкового контролю, критерії оцінювання тощо, а також короткий зміст основних тем лекційного матеріалу, методичні рекомендації для виконання практичних робіт, тестові завдання для самоконтролю за змістовими модулями, короткий словник термінів, список рекомендованої літератури. Навчально-методичний комплекс з курсу «Територіальна організація продуктивних сил» розроблено для студентів напряму підготовки 6.040104 «Географія» спеціальності «Економічна та соціальна географія» освітнього ступеня «Бакалавр».
Keywords: продуктивні сили; територіальна організація