Тренінг-курс «Start-up»: курс лекцій - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Видання містить короткий конспект лекцій з дисципліни Тренінг-курс «Start-up», питання для самоконтролю та рекомендовану літературу. Охоплює 2 змістові модулі: «Концептуальні основи створення та функціонування стартап-проектів», «Методологія та інструментарій реалізації стартап-проектів». Рекомендовано студентам 5 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання, освітнього рівня «магістр».
Keywords: стартап; проєкт; інновації; бізнес-модель; 651.928