Популяризація української вишивки в діаспорі: часопис «Нові Дні» - Яблонський, Максим Романович (Національна Академія педагогічних наук України, 2025)
Досліджено, як у редакційній політиці часопису «Нові Дні» (Торонто, 1950–1997) апробовано різнопланові способи популяризації української вишивки. Закономірно, що переважають візуальні (фото, репродукції). Зауважено також роль видання в актуалізації української вишивки в дизайні сучасного одягу.
Keywords: популяризація; часопис «Нові Дні» (Торонто, 1950–1997); Петро Волиняк; фото; репродукції