Сучасні технології цифрового маркетингу - Сак, Тетяна Василівна (Луцький національний технічний університет, 2024)
Розглянуто роль сучасних технологій у цифровому маркетингу, їх значення для досягнення конкурентоспроможності та ефективності маркетингових почуттів. Описано ключові інноваційні інструменти, такі як штучний інтелект, доповнена та віртуальна реальність, блокчейн, інтернет-речей, голосові технології та генеративні моделі, які трансформують підходи до взаємодії зі споживачами та управління маркетингом. Акцентується увага на змінних споживчих звичок і необхідності персоналізації маркетингових повідомлень. Проаналізовано вплив технологій на автоматизацію процесів, підвищення точності аналітики та адаптацію до змін у поведінці споживачів.
Keywords: цифровий маркетинг; цифрові технології; 658.8:004.738.5