Робота в командах – запорука успішного корпоративного менеджменту в Індустрії 4.0 - Грінько, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено роботу в командах як запоруки успішного корпоративного менеджменту в Індустрії 4.0
Keywords: корпоративний менеджмент; програма Індустрії 4.0