Туристична інфраструктура Нововолинської ТГ як важливий елемент галузі туризму. - Мельник, Надія Вікторівна; Мельник, Андрій Васильович; Єрко, Ірина Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович (Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, 2022)
Вивчено питання формування Нововолинської територіальної громади (ТГ) Володимир-Волинського району Волинської області. Досліджено можливості функціонування та розвитку туристичної інфраструктури громади як одного з основних елементів галузі туризму. Вивчено сучасний стан її сформованості за окремими підсистемами, що включають заклади розміщення, заклади харчування, заклади дозвілля та побутового обслуговування, транспортної інфраструктури, звʼязку та інформаційного забезпечення. Окреслено основні проблеми структурних елементів туристичної інфраструктури, а також запропоновано можливі шляхи їх вирішення. Визначено заходи покращення туристичної інфраструктури громади.
Keywords: Волинська область; Володимир-Волинський район; Нововолинська ТГ; туризм; туристична інфраструктура; 911.3:338.48(477.82-72)