Бджільництво : відеолекція - Дмитренко, Алла Адамівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Висвітлені основні етапи розвитку бджільництва в Україні. Проаналізовано лісове бджільництво та його форми – бортне і колодне. Відзначено особливості виготовлення бортей і колод. Висвітлено форми домашнього (пасічного) бджільництва - колодне і рамкове. Коротко проаналізовано особливості догляду за бджолами, бджільницькі пристосування.
Keywords: Бджільництво; лісове бджільництво; бортництво; колодне бджільництво; пасічне бджільництво; борть; колодний вулик; рамковий вулик