Шляхи попередження й подолання професійного вигорання фахівців соціально-педагогічної сфери - Петрович, Валерій Степанович; Petrovych, Valerii S. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто основні вияви професійної деформації та синдрому „професійного вигорання” у фахівців соціально-педагогічної сфери, показано дієві шляхи профілактики та подолання зазначених явищ.The article considers the basic manifestation of the deformation and syndrome of “professional burnout” of the professionals of the social and pedagogical sphere. Efficient methods of prevention and overcoming of the stated phenomena are characterized
Пути предупреждения и преодоления профессионального выгорания специалистов социально-педагогической сферы
Methods of prevention and overcoming of the „professional burnout” of the specialists of the social and pedagogical sphere
Keywords: професійна деформація; синдром „професійного вигорання”; шляхи запобігання професійному вигоранню соціального педагога; professional deformation; syndrome of “professional burnout”; methods of prevention of the professional burnout of the social pedagogue