Фізкультурно-оздоровча діяльність зі студентами педагогічного коледжу - Зашко, Олександр Олегович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерському дослідженні розроблено шляхи організації спортивно-оздоровчої діяльності студентів Комунального закладу вищої освіти «Луцького педагогічного коледжу» Волинської обласної ради у освітньому процесі. Зокрема, проаналізовано стан організації спортивно-оздоровчої діяльності студентської молоді та її вплив на динаміку фізичної підготовленості здобувачів освіти упродовж навчання; вивчено спортивно-оздоровчі потреби студентів та рівень їх задоволення в умовах освітнього процесу; експериментально перевірено ефективність впливу активізації шляхів організації спортивно-оздоровчої діяльності на рівень фізичної підготовленості та фізичного здоров’я здобувачів освіти.
Keywords: фізкультурно-оздоровча робота; студенти; освітній процес; педагогічний коледж