Мотиваційні чинники поведінки споживачів у туризмі - Петрівський, Я.; Герман, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено мотиваційні чинники поведінки споживачів у туризмі
Keywords: туризм; мотиваційні чинники