Методичні вказівки до проходження переддипломної практики - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Метою переддипломної практики є поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін, оволодіння сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень, розроблення пропозицій щодо впровадження найновіших технологій управління підприємством.
Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для студентів напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»