Щодо проблематики автоматизації обліку основних засобів підприємства - Бубенко, Ірина Петрівна; Bubenko, I. P. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
В роботі тезисно подано міркування щодо проблематики автоматизації облікового процесу основних засобів підприємства.
Keywords: основні засоби; автоматизація обліку; програмні продукти; бухгалтерський програмний комплекс; обліковий процес