Модернізація державної служби в Україні: сучасний стан та перспективи - Ярощук, Владислав Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У Вступі обґрунтовано актуальність теми дослідження, сформульовано її мету і завдання, об’єкт і предмет дослідження, методологічну базу, практичне значення отриманих результатів. У Розділі 1 «Теоретико-методологічні підходи до аналізу модернізації в державній службі» висвітлено стан вивчення проблематики в науковій літературі а також її теоретичні і практичні аспекти. У розділі 2 «Сучасні виклики та проблеми модернізації державної служби» проаналізовано нормативно-правову базу модернізації державної служби, окреслено проблемні аспекти модернізації системи державної служби. Розділ 3 розкриває механізми та напрями модернізації державної служби. У висновках підсумовано результати дослідження
Keywords: державна служба; Україна; державне управління