Стан забезпечення послугами населення України - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Черкаський державний технологічний університет, 2007)
В науковій статті досліджено актуальні питання розвитку задоволення послуг населення України, розглянуто їх види та структуру. Відзначено особливості формування ринку послуг і, зокрема, його такого специфічного сектора, як освіта, а також розглянуті проблеми надання освітніх послуг. In this scientific article the actual questions of Ukrainian population services satisfaction are investigated, services types and structure are considered. The peculiarities of services market forming are pointed out, especially in the educational sector, and also the aspects of educational services peculiarities are considered.
State provision of services to the population Ukraine
Keywords: послуга; структура послуг; освітні послуги; вища освіта; вищі навчальні заклади (ВНЗ); service; structure services; educational services; higher education; universities