Вступ до спеціальності: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Семенова, Наталія Іванівна; Semenova, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» для студентів напряму «Дошкільна освіта». Мета вивчення курсу – розкриття перед студентами перспективи і шляхів оволодіння професійною діяльністю педагога, сприяння підготовці першокурсників до педагогічної практики.
Keywords: дошкільна освіта; система освіти України; Науково-дослідна робота студентів