Відповідальність за договором сурогатного материнства - Коренга, Юлія Володимирівна; Korenha, Yuliia V. (Міністерство юстиції України, 2013)
Робота присвячена детальному вивченню питання відповідальності сторін за договором сурогатного материнства. У рецензованій статті вивчається міра відповідальності сторін за договором сурогатного материнства, адже саме відповідальність є однією з найважливіших гарантій належного виконання угоди та дотримання прав і законних інтересів не тільки сторін договору, але і новонародженого маляти.

The work is devoted to a detailed study of the question of liability of the contract surrogacy. In a peer-reviewed article examines the responsibility of the parties to the contract of surrogacy, because it is responsible is one of the most important guarantees of the proper implementation of the agreement and the rights and legitimate interests of not only the parties to the contract, but the newborn baby.
Keywords: сурогатне материнство; договір сурогатного материнства; відповідальність; санкція; surrogacy; surrogacy contract; liability; penalty