Інноваційний підхід до формування медіаграмотності здобувачів початкової освіти у процесі вивчення інформатики - Жумерук, Ірина Юріївна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2022)
У публікації актуалізовано зміст феномену медіаграмотності молодших школярів та методику її формування і розвитку; досліджено інноваційні підходи до формування і розвитку сучасних здобувачів початкової освіти при вивченні інформатики та наведено приклади.
Keywords: медіаграмотність; медіаграмотність молодших школярів; формування медіаграмотності молодших школярів; інноваційні підходи до формування медіаграмотності; інноваційний підхід до формування медіаграмотності молодших школярів; інноваційний підхід до формування медіаграмотності здобувачів початкової освіти; медіаграмотність здобувачів початкової освіти; формування медіаграмотності молодших школярів у процесі навчання інформатики