До проблеми формування соціальної активності майбутніх соціальних працівників - Сидорук, Ірина Ігорівна; Sydoruk, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У статті автор актуалізує проблему соціальної активності майбутніх соціальних працівників. Науковець розглядає соціальну активність майбутніх соціальних працівників як необхідну умову фахової підготовки конкурентоздатного фахівця та розкриває значущість соціальної активності майбутніх фахівців соціальної сфери для успішного суспільного розвитку й особистісного та професійного зростання. У статті подано результати проведеного дослідження щодо розуміння студентами – майбутніми соціальними працівниками змісту дефініції «соціальна активність».
Keywords: соціальна активність; майбутні соціальні працівники; професійна діяльність; мололідіжний працівник; майбутні соціальні педагоги; підготовка майбутніх соціальних працівників