Цифровізація соціальної сфери: сучасний стан та напрями розвитку в Україні - Вознюк, Наталія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Розглянуто окремі аспекти цифровізації соціальної сфери на сучасному етапі. Визначено основні напрями її подальшого розвитку в Україні.
Keywords: цифровізація; digitalization; соціальний захист; social protection; цифрова трансформація; digital transformation