Побудова навчально-виховного процесу з спортивної боротьби для студенток факультету фізичного виховання - Носко, Микола; Рубіс, Катерина; Nosko, Nikolay; Rubis, Ekaterina (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті розглянуто проблеми побудови навчально-виховного процесу зі спортивної боротьби в студенток факультету фізичного виховання. Навчальну програму зі спортивної боротьби у вищих навчальних закладах побудовано без урахування гендерного компонента. Загальні основи викладання боротьби єдині для чоловіків і жінок. Саме тому потрібно вдосконалювати навчально-виховний процес, шукати нові підходи до організації фізичного виховання студенток. Це дасть змогу забезпечити більш високий рівень майстерності й самореалізації майбутніх фахівців у галузі фізичного виховання. The article discloses problems of educational process formation of educational process in sports combat among female-students of Physical Education Development. Educational program in sports combat among female-students of Physical Education Development. General basics of teaching of combat are common for both male and female. That’s why it is necessary to impove educational process, search of new approaches to organization of physical education of female-students. This will allow to provide higher level of mastery and self-realization of future specialists in the sphere of physical education.
Formation of Educational Process for Female Students of Physical Educational Department
Keywords: навчально-виховний процес; спортивна боротьба; студентки; educational process; sports combat; female-students