Інтерлінгвістика - Данилюк, Ніна Олексіївна; Рогач, Оксана Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації охоплюють силабус, плани семінарсько-практичних занять, матеріали для самостійної підготовки до занять, тестові завдання, завдання для МКР, питання до заліку, список рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 035 Філологія ОПП «Прикладна лінгвістика. Переклад і комп’ютерна лінгвістика» денної та заочної форм навчання. Можуть бути корисні для студентів і магістрантів спеціальності 035 Філологія, які вивчають НОК «Вступ до мовознавства», «Загальне мовознавство», «Теорії засвоєння мов», «Філософія мови», ВОК «Соціолінгвістика», «Сучасні лінгвістичні парадигми» та ін.
Keywords: міжнародна мова; планова мова; есперанто; есперанто-організації; 811.9(072) Д 12