Вивчення творів композиторів Волині у концертмейстерському класі : методичні рекомендації - Никитюк, Наталія Степанівна; Nykytiuk, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально-методичне видання містить рекомендації до роботи студента-піаніста у концертмейстерському класі з урахуванням її специфіки. Вперше до навчального матеріалу цієї дисципліни вводиться систематизований рекомендований репертуарний перелік творів композиторів Волині. Застосування регіонального підходу до навчального репертуару сприятиме формуванню сприйняття студентом цілісної системи національної музичної культури в її етнокультурних відмінностях. Для викладачів та студентів вищих навчальних закладів із дисципліни «Концертмейстерський клас»/ галузь знань 02: «Культура і мистецтво», спеціальність 025 «Музичне мистецтво» підготовки «Бакалавра» /.
Keywords: концертмейстерський клас; робота концертмейстера; регіональний підхід; композитори Волині; репертуарний перелік творів