Система управління оподаткуванням нерухомості: світовий досвід - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2009)
Проаналізовано теоретичні і практичні аспекти управління оподаткуванням нерухомого майна в деяких розвинених країнах, а саме: специфіку розподілу владних повноважень при формуванні податкової політики і адмініструванні податку, механізми нарахування і сплати податків, подання оскаржень, виписування рахунків, наголошено на важливості використання кадастрів нерухомого майна для обліку прав власності на нерухомість. The theoretical and practical aspects of management taxation of the real estate are analysed in some countries, namely: specific of distributing of imperious plenary powers in forming tax policy and administration of tax, mechanisms of extra charge and payment taxes, presentation of appeals, excerption of accounts, it is marked importance of the use of cadastres of the real estate for the account of ownership rights on the real estate
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки природокористування та економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: податок на нерухомість; real estate tax; адміністрування податку на нерухоме майно; administration of tax property; система оподаткування нерухомості; system of taxation of the real estate; світовий досвід в оподаткуванні нерухомості; world experience in taxation of the real estate