Роль 3D моделювання у візуалізації фізичних процесів - Коваленко, В’ячеслав Сергійович; Kovalenko, V.S. (My University, 2014)
Дана стаття розповідає про одну програму по 3D моделюванні – Blender. Описуються деякі базові можливості, та основні аспекти створення картинок та відео. This article provides the information about a program for 3D modeling – Blender. Some of the basic features and key aspects of the pictures and videos creation are described.
Role of 3D modeling in visualization of physical processes
Коваленко В’ячеслав Сергійович - студент IV курсу фізичного факультету СНУ імені Лесі Українки
Keywords: 3D моделювання; волоконно-оптичний кабель; візуалізація; 3D modeling; fiber optical cable; visualization