Корекція соматометричних показників хворих на метаболічний синдром засобами фізичної реабілітації - Тершак, Н.; Tershak, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті відображено результати впливу розробленої авторами програми фізичної реабілітації на соматометричні показники хворих на метаболічний синдром. The data about the influence with physical rehabilitation program on the somatometric parameters in patients with the metabolic syndrome were reflected in the article.
Improving Somatometricheski Indicators Patients with Metabolic Syndrome Means Physical Rehabilitation.
Keywords: метаболічний синдром; фізична реабілітація; metabolic syndrome; physical rehabilitation