Формування техніки диригента: методико-педагогічний аспект - Дзяман, Зінаїда Василівна (My University, 2022)
У музично-виконавському виконавському процесі великого значення надають диригентській техніці. Адже техніка диригування – це та мова, за допомогою якої диригент звертається до хору і оркестру. Диригент повинен володіти цією мовою, оркестр і хор повинні розуміти його.
Keywords: диригування; диригент; оркестр; хор; 33