Смарт-розвиток та діджиталізація - Малихіна, Тетяна; Malykhina, Tetiana (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Україна стоїть перед складними викликами відновлення своєї економіки, особливо під час теперішніх військових дій. Навіть у таких критично важких умовах, які склалися в Україні стабільне функціонування бізнесу залишається важливою передумовою для виживання країни та її післявоєнної відбудови. Наша країна прагне до інтеграції з Європейським Союзом та активно впроваджує різноманітні smart-технології та didgital-інновації в усіх сферах життя. Це створює нові можливості для розвитку економіки, поліпшення якості життя громадян та забезпечення більш високого рівня конкурентоспроможності на міжнародному ринку.
Smart development and digitalization
Keywords: smart-технології; digital-тренди; цифровізація; діджиталізація; 338.48