Фактори впливу на побудову стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств - Боришкевич, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено фактори впливу на побудову стратегії розвитку сільськогосподарських підприємств
Factors influencing the development of agricultural enterprise development strategy
Keywords: стратегія розвитку; сільськогосподарські підприємства