Менеджмент: методичні вказівки до практичних занять - Буняк, Надія Михайлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Навчально-методичне видання містить програму дисципліни, методичні вказівки до проведення практичних занять, рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: менеджмент; управління; менеджер; планування; організування; мотивування; контролювання; регулювання; керівництво