Соціальна антропологія і соціологія повсякденності - Ємельянова, Юлія Павлівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Курс спрямовано на формування сучасного наукового розуміння майбутнім спеціалістом-соціологом «світу людини» у широкому розумінні сенсі поняття. Під час опанування змісту цього курсу має повстати системне знання як місця людини у її повсякденних соціальних і культурних практиках, так і у контексті її планетарнокосмічної місії.
Keywords: антропологія соціальна; феномен повсякденності; соціальні і культурні практики; місія людини