Особливості документування розрахунків за податком на доходи фізичних осіб - Пономаренко, О.; Піскунова, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості документування розрахунків за податком на доходи фізичних осіб
Keywords: податок на доходи фізичних осіб; критерії оподаткування