Економічна експертиза - Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У виданні узагальнено і розкрито сутність економічної експертизи. Охарактеризовано методичне забезпечення економічної експертизи; розкрито організацію економічної експертизи; ознайомлено із методикою проведення економічної експертизи.
Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм здобуття освіти.
Keywords: економічна експертиза; судова експертиза; бухгалтерська експертиза; бухгалтер експерт; 33:340.6(072)