Психологія управління - Малімон, Людмила Яківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Програмою навчальної дисципліни «Психологія управління» перебачається проведення лекційних, семінарських та лабораторних занять, які сукупно мають сформувати у студентів цілісне уявлення про психологічну складову управлінської діяльності. Головна мета семінарських занять – сприяння поглибленому засвоєнню студентами найскладніших питань навчального курсу, спонукання студентів до колективного творчого обговорення, оволодіння науковими методами аналізу явищ і проблем, активізування до самостійного вивчення наукової та методичної літератури, формування навичок самоосвіти.
Keywords: психологія управління; управлінська діяльність; особистість керівника; психологія впливу; стиль управління; лідерство / керівництво; [159.9:65] 371.214.115