Аналіз емоційних взаємовідносин у кризових молодих подружжях гендерний аспект - Федоренко, Р. П.; Fedorenko, R. P. (My University, 2013)
Емпіричне вивчення проблеми полягало у дослідженні гендерних відмінностей емоційних взаємин подружніх пар, зокрема, рівень задоволеності шлюбом, вплив установок та стереотипів на сімейну взаємодію, особливості міжособистісного спілкування, сімейної адаптації та згуртованості.
Федоренко Раїса Петрівна - канд. псих. наук, доцент кафедри медичної психології та психодіагностики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: гендер; молода сім’я; емоції; взаємовідносини; gender; young family; emotions; relationship