Активізація містоутворюючих функцій в умовах транскордонного співробітництва (на прикладі Волинської області) - Поручинський, В. І.; Влах, М. Р.; Poruchynsky, V. I.; Vlah, M. R. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано специфіку транскордонного співробітництва у Волинській області. Розкрито зростання ролі міст і їхніх функцій у загальному соціально-економічному розвитку області в умовах транскордонного співробітництва. Виділено основні пріоритетні напрями розвитку.The specific of transfrontal collaboration is analysed in the Volhyn region. Growth of role of cities and their functions is exposed in general socio-economic development of area in the conditions of transfrontal collaboration. Basic priority directions of development are selected.
The Activization of City Formation Functions in Conditions of Transbording Cooperation (Based on the Example of the Volyn Region)
Keywords: місто; функції міст; види міст; транскордонне співробітництво; соціально-економічний розвиток; city; functions of cities; types of cities; transbording cooperation; socio-economic development