Методика використання відеоматеріалів на різних етапах вивчення англійської мови - Петровська, Н. М.; Petrovska, N. M.; Судима, Т. М.; Sudyma, T. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглядається важливість використання відеоматеріалів під час вивчення англійської мови на різних етапах. Пропонуються сучасні методи роботи з відео на заняттях з англійської мови. Подано конкретні завдання з досвіду роботи з учнями та студентами. The article deals with the importance of usage of video materials at different stages of learning English. Modern methods of work with video are proposed. Dеinite tasks from personal experience are presented.
Methods of Usage of Videomaterials at Different Stages of Learning English
Keywords: відеоматеріали; videomaterials; мовна діяльність; language activities; усне мовлення; oral speech