Соціальна та екологічна безпека проектів - Ільчук, П.; Коць, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено соціальну та екологічну безпеку проектів
Keywords: соціальна безпека проекту; екологічна безпека проекту