Формування мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів початкової освіти Нової української школи - Величко, Ольга Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Кваліфікаційна робота є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми розвитку мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів початкової освіти нової української школи у процесі реалізації мовно-літературної освітньої галузі Нової української школи. У роботі представлено теоретичні засади мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів початкової освіти нової української школи у процесі реалізації мовно-літературної освітньої галузі, розкрито психолого-педагогічні передумови мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів початкової освіти нової української школи. Результати експериментально-дослідного навчання підтвердили необхідність пошуку нових шляхів для мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів початкової освіти нової української школи та доцільність впровадження системи вправ і завдань мoтивaцiї дo вивчeння української мови у здобувачів учнів початкової школи у процесі реалізації мовно-літературної освітньої галузі Нової української школи.
Keywords: мотивація; розвиток мовлення; українська мова; мовлення; комплекс вправ і завдань із розвитку мoтивaцiї дo вивчeння української мови