Інформаційні технології в плануванні - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Освітній компонент «Інформаційні технології в плануванні» належить до циклу вибіркових дисциплін, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо налаштування шаблонів Microsoft 365 для планування даних у менеджменті організацій.
Мета викладання освітнього компонента – формування у здобувачів освіти системи спеціальних знань і професійних компетентностей щодо налаштування шаблонів Microsoft 365 для планування даних у менеджменті організацій. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти з особливостями налаштування шаблонів Microsoft 365; виробити практичні навички налаштування шаблонів резюме Microsoft 365, святкового бюджету Microsoft 365, волонтерських завдань Microsoft 365, конференції Microsoft 365, планувальника проєктів на основі діаграми Ганта Microsoft 365.
Keywords: шаблони Microsoft 365