Динаміка показників якості життя пацієнтів у ході фізичної терапії при вертебральному остеохондрозі. - Спасюк, Анна; Гордійчук, Віктор (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Покращання фізичної активності у пацієнтів, яким проводилося лікування за нашою системою, відбулося на 25,6 %, тоді як за загалоноприйнятими методиками на 15,4 %, показник ролі емоційних проблем покращився на 22,75 % при нашій системі і на 5,17 % при загальноприйнятих методиках, показник психічного здоров’я збільшився на 7,2 % і на 3 % відповідно.
Keywords: якість життя; остеохондроз