«Літопис Волині»: з історії ВНУ імені Лесі Українки - Яблонський, Максим Романович (Володимирський педагогічний фаховий коледж імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради, 2024)
Вінніпезький часопис «Літопис Волині» (1999. Ч. 19–20) став значною мірою літописом Волинського державного університету ім. Лесі Українки (тепер – Волинського національного університету ім. Лесі Українки).
Keywords: часопис «Літопис Волині»; історія ВНУ імені Лесі Українки; 377(477.82)-001.3 С 89