Роль міжнародної співпраці та світового досвіду в удосконаленні та розвитку медицини (на прикладі Волинської обласної клінічної лікарні) - Сидор, Юліанна Володимирівна; Sydor, Y. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Охарактеризовано діяльність Волинської обласної клінічної лікарні. Розглянуто роль міжнародної співпраці та світового досвіду в розвитку медицини Волинської обласної клінічної лікарні на основі проведення інтерв’ю провідних спеціалістів медичного закладу. Запропоновано шляхи посилення міжнародних зв’язків у функціонуванні медичної галузі. The article deals with the functioning of the Volyn regional clinical hospital. The role of international cooperation and international experience in the medicine development based on interviews of hospital leading specialists are considered. Ways of international relations strengthening in the medical fields functioning are defined.
The Role of International Cooperation and International Experience in the Improvement and Development of Medicine (the Volyn Regional Clinical Hospital)
Keywords: міжнародна співпраця; міжнародні зв’язки; Волинська обласна клінічна лікарня; медицина; international cooperation; international relations; the Volyn regional clinical hospital; medicine