Експлуатація та обслуговування ЕОМ: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Муляр, Вадим Петрович; Muliar, Vadym P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Експлуатація та обслуговування ЕОМ» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки ОКР «магістр» спеціальності 8.04020301 «Фізика». Предметом вивчення навчальної дисципліни є налаштування і оптимізація роботи основних компонентів ПК засобами операційної системи Windows.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни "Експлуатація та обслуговування ЕОМ" підготовки магістра спеціальності 8.04020301 «Фізика»
Keywords: комп’ютерна техніка; оптимізація компонентів ПК; Windows