Фінансово-економічна безпека виробничого підприємства : конспект лекцій - Скорук, Олена Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У навчальному виданні узагальнено теоретичні та методичні засади забезпечення фінансово-економічної безпеки виробничого підприємства за різними функціональними складовими, визначено загрози фінансово-економічній безпеці виробничих підприємств, формування та реалізація стратегії фінансово-економічної безпеки виробничого підприємства як складової його загальної стратегії розвитку. Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління фінансово-економічною безпекою
Keywords: фінансово-економічна безпека; загрози фінансово-економічній безпеці; стратегія фінансово-економічної безпеки; складові фінансово-економічної безпеки