Психологічні особливості образу батьківства у студентської молоді - Домбровська, Олена; Кульчицька, Анна Валеріївна; Dombrovska, Olena; Kulchytska, Anna V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
У даному дослідженні розглядаються психологічні аспекти образу батьківства у студентської молоді. У дослідженні бере участь саме ця вибірка, оскільки, усвідомлене батьківство молоді – це цілеспрямована системна діяльність, яка передбачає створення спеціальних умов, що сприяють виробленню та удосконаленню когнітивної, емоційної та операційної складових батьківства, а також особистісної позиції молоді щодо майбутнього батьківства для створення сприятливих умов гармонійного розвитку майбутньої дитини.
Keywords: образ батькіства; психологічне дослідження; цінності; соціальні орієнтири